Odihnă activă

Odihnă activă / Plimbare cu barca, pescuit și vânătoare

Pe lîngă peisajele mioritice și locurile istorice care merită vizitate, o vacanță la Hanul lui Hanganu înseamnă și multă distracție.

Pe lîngă peisajele mioritice și locurile istorice care merită vizitate, o vacanță la Hanul lui Hanganu înseamnă și multă distracție. Indiferent dacă ați venit cu familia, prietenii sau colegii puteți alege dintr-o mulțime de activități cu care să petreceți timpul. Vă așteaptă multe emoții, clipe plăcute și experiențe unice.

Dacă sunteți pasionați de pescuit, ar fi o idee bună să planificați un concediu, fiindcă la noi găsiți toate accesoriile necesar pentru a vă bucura de această activitate. În rîul Nistru viețuiește mult pește, așa că rămîne doar să vă echipați cu răbdare și dorință. O altă alegere ar fi vînătoarea. Domnul Sergiu este un vînător profesionist și experimentat. Împreună puteți forma o echipă reușită, mai ales că este un adevărat măiestru în a fi la timpul potrivit, în locul potrivit.

Puteți alege Hiking-ul pentru o doză bună de adrenalină și senzații tari. O experiență unică care trebuie încercată. Împrejurările și relieful din zonă crează condiții perfecte pentru a trăi emoții excepționale. Pentru cei care vor o alternativă este barca cu motor. Plimbarea cu viteză de-a lungul rîului Nistru va rămîne mult timp în amintiri.

În sezonul estival aveți ocazia să vizițați livada și via noastră. Gustul fructului pare mai delicios atunci cînd este proaspăt cules. Un alt loc demn de vazut este prisaca. Veți afla multe lucruri interesante despre viața albinelor și procesul de dobîndire a mierii.

 

O vacanță de invidiat vă așteaptă la Hanul lui Hanganu!

 

Ce spun clienții noștri

Vezi ce spun clienții noștri despre noi pe TripAdvisor.