Restaurant

Restaurant

Bucate după rețete tradiționale moldovenești moștenite din moși-strămoși.

Mic dejun inclus

Meniul nostru

Meniul dat este valabil doar cu rezervare în prealabil !

PÂINE PROASPĂTĂ DIN CUPTOR

Nimic nu se compară cu aroma pâinii proaspăt scoase din cuptor.

PLĂCINTĂ LA CUPTOR ÎN ASORTIMENT

În casa noastră, plăcintele sunt considerate adevărate vedete. De fiecare dată, cînd le scoatem din cuptor, dispar cît ai clipi. O să vă placă enorm aspectul și combinația de ingrediente. Cu brînză, varză, cartofi, mere sau dovleac.

RAŢĂ UMPLUTĂ CU MERE ŞI GUTUI

Cea mai suculentă raţă la cuptor cu o notă dulcie aromată.

SALATĂ DIN PIEPT DE PUI CU CIUPERCI ŞI ARDEI COPȚI

Un amestec de gusturi fine, perfect pentru masa de sărbătoare

COMPOT DE CASĂ ÎN ASORTIMENT

Compotul se regăsește în bucătăria multor gospodării fiindcă este foarte sănătos. El poate căpăta gusturi nebănuite, în funcție de combinațiile de fructe.

ȚUICĂ DIN STRUGURI

Țuica proaspătă are un gust aspru, ușor înțepător. Prin învechire capătă un gust plăcut și armonios cu aroma fructului. Procesul de producere este o adevărată artă.

VINUL CASEI

Vinul se produce cu multă grijă, din struguri culeși manual de pe podgorii alese. Prin gustul select, fin și catifelat, reprezintă simbolul țării noastre.

IZVAR (VIN FIERT CU MIRODENII)

O băutură fermecătoare care de obicei se consumă iarna. Pentru poporul nostru este o tradiție străveche de a servi izvar. Mai este cunoscut ca un remediu împotriva răcelii.

FRIPTURĂ DIN CARNE

Moldovenii adoră această mâncare. Bucățile rumene și suculente de carne trezesc cele mai aromate senzații. Adăugăm un pahar de vin și cina devine una perfectă.

MĂMĂLIGĂ CU PEȘTE PROASPĂT ȘI MUJDEI

Această combinație are ceva irezistibil. Peștele stropit cu mujdei proaspăt și însoțit de mămăliguță te face să uiți de etichetă și să-ți tragi farfuria mai aproape.

ZEAMĂ ȚĂRĂNEASCĂ CU TĂIEȚEI ȘI GĂINĂ DE CASĂ

Uşoară, hrănitoare, parfumată şi acrişoară în acelaşi timp. Zeama este cunoscută din bătrîni ca leac natural în ameliorarea gripei și răcelii, cît și împotriva mahmurelii.

BORȘ ȚĂRĂNESC CU FASOLE ȘI SFECLĂ

Are un gust dulce-acrişor și uimeşte prin culoarea intensă. Conține multe vitamine și se prepară după o rețetă veche țărănească. Se servește cu smîntînă.

MĂMĂLIGĂ CU TOCANĂ, BRÎNZĂ, SCROB

La noi în familie nimeni nu refuză astfel de bucate. Se mai spune că este o mîncare boierească. Foarte gustoasă, cu puține calorii dar sățioasă pe măsură.

SĂRMĂLUȚE PITICE

Sarmalele nu lipsesc niciodată de la mesele de sărbătoare a moldovenilor. Le preparăm după o rețetă deosebită. Impresionează prin formă și dimensiune. Specialitatea casei Hanului lui Hanganu

CHIPĂRUȘI CU FOCUȘOR ȘI LIMBA SOACREI

În popor se spune că "limba soacrei este lungă și iute". Sub această denumire a apărut de foarte muți ani în urmă o mâncare iute și gustoasă.

GHIVECI DIN LEGUME

În grădina noastră cresc legume sănătoase care abia așteaptă să fie transformate în mîncăruri gustoase și aromate.

RĂCITURĂ DIN PORC

Bucătăria moldovenească tradițională nu poate fi concepută fără carnea de porc. Obiceiurile legate de aceste bucate se respectă de-a lungul anilor.

RĂCITURĂ DIN COCOȘ

Ca la noi acasă nu se mănâncă nicăieri, așa că facem totul natural și de calitate. Se prepară după o rețetă moștenită din bătrâni. Este una dintre cele mai agreate bucate în bucătăria noastră.

ASORTI DIN CARNE

Bujeniță, bătute, pârjoale. Le preparăm nici prea crude, nici prea uscate. Expresia “ca la mama acasă” s-a inventat cel mai probabil în Moldova.

ASORTI DIN AFUMĂTURI

Pastrama afumată, cîrnaţi de casă, cîrnaţi cu sange, şuncă afumată. Bunătăţi bine sărate, condimentate şi afumate cu multă dibacie. O aromă şi un gust desăvîrşit.

TĂIȚEI CU FRIPTURĂ DIN GÎSCĂ/PORC/IEPURE

Încălzește sufletul ți potolește pofta de mâncare, exact ca în bucătăria mamei. Face parte din bucatele tradiționale și este des pregătită în bucătăria noastră.

TĂIȚEI DE CASĂ CU SOS DIN PUI ȘI CIUPERCI

Tăiţeii preparaţi după reţeta casei în combinaţie cu ciuperci proaspete au un farmec şi un gust aparte. Este o mîncare fină şi savuroasă, care trezeşte amintiri din copilărie.

Și multe alte bucate…

 

Vă invităm cu drag la masă!

Bucate la comandă

Preparam orice bucate la comandă pentru dumneavoastră.