Beci

Beci / Divine

Vin roșu și alb. Peste 20 de tipuri de țuică. Cele mai delicate vinuri si cea mai aromată țuică puteți găsi la noi in beci.

Vinul reprezintă simbolul poporului nostru. Coincidență sau nu, dar forma Republicii Moldova pe hartă se aseamănă cu un strugure. În fiecare an avem grijă să culegem viile, să pregătim butoaiele și să producem cele mai gustoase vinuri. Este o tradiție înrădăcinată și respectată cu multă grijă.

Republica Moldova dispune de cel mai mare beci, cea mai mare colecție și cea mai veche cultură din lume în producerea vinului. Țara noastră are legături cu familia regală britanică, iar regina Elisabeta a II-a bea vin moldovenesc. Avînd tradiții atît de vechi și o istorie atît de bogată, pentru familia noastră această activitate este foarte importantă. Multe secrete se dezvăluie și multe vorbe se îndulcesc în beciul lui Hanganu.

Bătrînii spun că un beci e bun dacă în el e răcoare vara și cald iarna, iar cînd intri apleci capul nu din cauza distanței joase, dar din respect pentru tradiții. Bordeiul nostru este amenajat în stil tradițional moldovenesc și găzduiește pe lîngă vinul roșu și alb, o colecție impresionantă din peste 20 de tipuri de țuică în fructe. Toate sunt produse după o reteță ținută în secret, iar pe lîngă buna dispoziție oferă și efecte curative benefice sănătății.

În centrul cramei se află o masă cu aspect arhaic și tradițional, precum obișnuiau strămoșii noștri să le confecționeze. La această masă aveți ocazia să degustați din colecția noastră. Este locul perfect pentru relaxare și regăsirea echilibrului sufletesc. Atmosfera caldă, mirosul de stejar, aroma tare a fructelor și un pahar de vorbă bună se vor transfoma mai tîrziu în amintiri plăcute.

 

Vă aștepăm cu drag la degustare.

 

Ce spun clienții noștri

Vezi ce spun clienții noștri despre noi pe TripAdvisor.